Apartament Cu 3 Camere Brasov

Facilitati oferite de un Apartament Cu 3 Camere Brasov

Un Apartament Cu 3 Camere Brasov dispune de facilitati si finisaje interioare moderne. In primul rand, acest tip de apartament este foarte mare si spatios. Debaraua este un spatiu util pentru depozitarea diverselor lucruri. Este racordat la utilitatile generale si anume la curent, apa, canalizare, gaz. De cele mai multe ori dispune si de telefon international.

Apartament Cu 3 Camere BrasovCele mai calitative ferestre ale categoriei de Apartamente Brasov cu 3 camere sunt din termopan pvc. Usa de la intrarea in imobil este o usa metalica. Cladirea sau blocul in incinta caruia se gaseste apartamentul este izolata termic pe partea exterioara. Podelele interioare sunt amenajate ultramodern. Exista gresie, parchet si marmura.

Usile din interiorul locuintei sunt din lemn. Peretii sunt zugraviti folosind var sau vopsea lavabila. Pe peretii bucatariei exista faianta. Contorizarea se va face utilizand apometrele care se gasesc in apartament si contorul de gaz. Alte dotari importante ale imobilului sunt liftul si interfonul.