Saturday , April 13 2024

Avocat Brasov

Avocat Brasov

Orice persoana fizica sau juridica care are un proces in curs se poate adresa unui Avocat Brasov. Acesta ii va reprezenta interesele, in temeiul contractului de asistenta juridica incheiat. Avocatul dispune de insemne specifice profesiei din care face parte. Are legitimatie eliberata de baroul din care face parte. In cazul avocatului din Brasov, legitimatia acestuia va fi eliberata de Baroul Brasov.

Legitimatia de avocat are o anumita perioada de valabilitate. De regula, este anuala. Legitimatia avocatului va fi vizata semestrial. In caz de neplata a cotizatiei aferente la barou, legitimatia acestuia nu va mai fi vizata. Neplata contributiilor catre barou poate atrage inclusiv suspendarea din profesie pe perioada neplatii taxelor aferente.

Avocat BrasovAvocatul poarta roba. Portul robei este obligatoriu in fata instantelor de judecata. In acest mod este asigurata respectarea solemnitatii sedintei de judecata. Un Avocat In Brasov va detine toate autorizarile necesare in vederea exercitarii profesiei in conditii de eficienta maxima. Va studia, intotdeauna, minutios cauzele pe care pe rol, in vederea solutionarii acestora.

Citeste si...

Trupa Cover

Trupa Cover

O trupa cover este cheia pentru o muzica asa cum iti doresti Trupa Cover – …

Close