Thursday , September 28 2023

Brichete De Lemn

Brichete de lemn

Incalzitorul termic Brichete De Lemn este un combustibil solid. Acesta poate inlocui cu usurinta lemnul pentru foc sau gazele naturale. Este un produs ecologic suta la suta. Se obtine din aschii de lemn, deseuri lemnoase si rumegus. Brichetele de lemn mai poarta si denumirea de brichete din rumegus. Prezinta beneficii si avantaje calitative diverse. Fabricarea acestor brichete de lemn se face cu ajutorul unor prese speciale. Astfel, brichetele de lemn devin compacte. Pentru compactare prezinta relevanta si faptul ca in compozitia materiei prime intra lianti naturali si rasine.

Brichete de lemn

Nivelul de umiditate al brichetelor de lemn este unul foarte scazut. Valoarea acestuia este cu aproximatie de zece la suta. Este foarte important, pentru ca nu necesita uscare, in comparatie cu lemnul de foc. Se recomanda utilizarea acestor Brichete De Lemn pentru incalzire in timpul zilelor geroase de iarna. Un alt avantaj semnificativ este faptul ca, in timpul arderii, brichetele de lemn nu emana nici un miros.

In cazul lemnului de foc exista miros de fum. Si gazele naturale au un miros specific. Un alt avantaj este lipsa scanteilor. Este foarte bine ca in timpul arderii nu se provoaca scantei. Acest lucru prezinta o relevanta foarte mare in cazul cuptoarelor pentru restaurant. Inclusiv gustul mancarii este altul.

Brichete De LemnEste protejata sanatatea individuala. Este deasemena protejat mediul inconjurator. Un alt avantaj este faptul ca in timpul arderii, brichetele de lemn nu genereaza deloc emisii de dioxid de carbon. Sunt recomandate a fi folosite de toata lumea. Populatia trebuie sa constientizeze beneficiile si avantajele utilizarii acestor incalzitori termici. Trebuie protejate padurile. Pentru fabricarea brichetelor de lemn nu trebuie defrisate padurile, ca in cazul lemnului pentru foc. Trebuie avut in vedere echilibrul natural, precum si pastrarea, pe cat posibil, a ecosistemului.

Brichete de lemn

In urma analizarii costurilor rezulta o scadere a pretului de achizitie clara. Costul acestor Brichete De Lemn este cu aproximativ saizeci la suta mai mic decat costul cu incalzirea electrica. Pretul de achizitie a combustibilului termic brichete de lemn este cu patruzeci la suta mai mic decat pretul de achizitie al combustibilului petrolier. Brichetele de lemn pot fi utilizate atat de consumatorii casnici, cat si de consumatorii industriali.

Citeste si...

Asfaltare Pret

Asfaltare Pret

Unde gasesc informatii despre asfaltare pret? Pentru multe persoane care doresc sa isi asfalteze curtea, …

Close