Case Din Lemn La Cheie Brasov

Case Din Lemn La Cheie Brasov

Pentru constructia unei Case Din Lemn La Cheie Brasov sunt necesar a fi indeplinite mai multe cerinte. Lemnul folosit trebuie depozitat in conditii favorabile. Nu trebuie sa existe umiditate deloc. Firma de constructii va asigura si va controla intregul flux cu material lemnos.

Case Din Lemn La Cheie BrasovLemnul va fi uscat. Firma Constructii Case Din Lemn dispune de o uscatorie din lemn de ultima generatie. Aceasta uscatorie poate fi controlata si digital. Trebuie sa existe si echipamente speciale de trata anticariile care pot aparea. Solutia de ignifugat este indispensabila. Firma dispune de echipamente si de un atelier propriu.

O firma de constructii va monta si geamurile si usile imobilului din lemn. O casa din lemn poate fi construita din lemn masiv. Insa, acest tip de casa poate fi construit si din osatura de lemn. Grosimea peretelui unei constructii din lemn masiv variaza intre cincizeci si doua sute de milimetri. Se pot izola peretii exteriori pentru a asigura un nivel ridicat de caldura in timpul iernii.