Monday , January 30 2023

Case Din Lemn

Case din lemn

In ziua de azi, aceste Case Din Lemn sunt foarte apreciate. Veti vedea ca ele sunt ideale pentru voi. Nu va exista nici un fel de risc daca va veti decide sa construiti o astfel de casa. Aceasta are o multime de avantaje si o veti aprecia foarte mult. Ar trebui sa aveti in vedere o casa din lemn pentru ca ea se va plia pe nevoile voastre. Exista o multime de avantaje de care ar trebui sa tineti cont atunci cand vine vorba despre aceste case.

Case din lemn

In primul rand, aceste Case Din Lemn vor fi construite foarte usor. Intr-o perioada scurta de timp, casa va fi ridicata. Veti vedea ca vor fi necesare doar 20-25 de persoane pentru a ridica o astfel de casa. In numai 5 zile, o casa de 55-60 mp va fi finalizata.

Un alt aspect important de care ar trebui sa tineti cont este izolarea acestei case. Lemnul este un material foarte bun izolator. Pe langa lemn, se vor mai adauga si alte materiale termoizolante precum vata minerala sau polistirenul. Chiar si aceste materiale se vor plia pe nevoile voatsre. Veti vedea ca performanta termica obtinuta va fi una superioara. De asemenea, performanta energetica va fi si ea una excelenta.

Case din lemn

Case din lemnCasele din lemn vor reusi sa salveze mai mult spatiu. Este un lucru cunoscut faptul ca peretii din lemn sunt mai subtiri. Ei sunt chiar de doua ori mai subtiri decat cei din BCA sau din caramida.

Casele din lemn sunt si rezistente la cutremur. Aceste case vor rezista fara probleme chiar si la un cutremur de 8 grade pe scara Richter. Acest lucru se datoreaza faptului ca lemnul este elastic.

Un alt lucru de avut in vedere este pretul. O astfel de casa nu va costa mai mult de 20.000 de euro pentru 55-60 mp. Ea va fi protejata impotriva incendiilor. Veti vedea ca structura ei este tratata ignifug. Acest lucru va insemna ca ea nu va lua foc. In cazul in care ia foc, vor trebui schimbate doar partile afectate. O astfel de casa va fi ideala.

Citeste si...

Topograf Brasov

Topograf Brasov

Cand si de ce pot avea nevoie de un topograf Brasov? Cand vine vorba despre …

Close