Thursday , June 13 2024

Cea Mai Buna Pizza Brasov

Cea Mai Buna Pizza Brasov

Esti si tu interesat de Cea Mai Buna Pizza Brasov? Noi am gasit-o. Si o impartasim cu voi. Iar concluzia noastra nu este doar o gluma. Eu si colegii mei chiar ne-am propus sa cautam Cea Mai Buna Pizza din oras. O idee nebuna. Dar care a rezultat intr-o experienta de neuitat.

Cea Mai Buna Pizza Brasov

Intregul priect a inceput de la o idee. Cum se intampla de obicei. A fost ideea mea. Dar mi-am implicat si colegii, deoarece pizza este mult mai delicioasa in grup. In plus, nu vroiam sa ma ingras singura (glumesc). Deoarece nu vroiam sa spunem pa siluetelor noastre, ne-am decis sa fie un proiect de ctaeva luni. Mancand pizza in fiecare seara, nici nu vreau sa imi inchipui cum am fi aratat azi.

Dupa alcatuirea strategiei, ne-am pus pe treaba. Am luat la rand localurile specializate pe pizza. Asa am dat de localul care serveste un sotriment de Pizza Brasov care ne-a lasat pe toti uimiti. Fiind Cea Mai Buna Pizza Brasov.

Cea Mai Buna Pizza Brasov

Datorita unei sugestii facute de unul dintre colegi, am decis ca localul numarul 29 sa fie pizzeria sugerata. O atmosfera nemaiintalnita. E un local destul de mic, dar spatios. In schimb atmosfera este superba. Pesonalul este foarte dragut si sunt mereu cu zambetul pe buze. Dar nu era localul singurul lucru care ne-a impresionat. Deoarece meniurile erau foarte bogate. Localul, desi specializat pe pizaa, serveste multe alte specialitati si sortimente de mancaruri. Dar noi ne-am axat pe pizza.

Cea Mai Buna Pizza Brasov

Fiecare dintre noi a comandat cate un sotriment. Si am ramas uimiti cate gramaje diverse se servesc. Fiind si optiunea de Pizza Baby. Avand gramajul de 220 g. Ideala persoanelor care vin la pizza cu copii sau nu pot sa manance mult. In fine, ca sa revin la ideea de mai sus, am comandat 5 sortimente de pizza: Diavola, 4 staggioni, Pescatore, Pasticciona si Joja.

Asa am dat de Cea Mai Buna Pizza din oras. Aceasta se numeste Pizza Pasticciona. Un adevarat amalgam de ingrediente si arome. Ca sa vs inchipuiti la ce ma refer, va prezint ingredientele: sos de rosii, mozzarella, salam picant, cartofi prajiti, ardei, ciuperci, masline si sunca. Ce parere aveti de combinatia de ingrediente? Pe noi ne-a impresionat indeajuns cat sa ii oferim trofeul.

Close