Thursday , June 13 2024

Constructii Civile Brasov

Constructii Civile Brasov

Orice firma de Constructii Civile Brasov va respecta principiile si cerintele necesare asigurarii cadrului legal aplicabil. Va asigura masurile tehnice necesare. Pentru a fi executate, lucrarile de constructii sunt permise numai in baza unei autorizatii de construire. Desfiintarea constructiilor se realizeaza doar cu obtinerea unei autorizatii de desfintare.

Initial se obtine documentatia de urbanism, care va fi avizata si aprobata in conditiile legii. Ulterior va fi eliberata autorizatia de construire, in temeiul careia poate fi efectuata constructia respectiva. Diverse Firme De Constructii vor solicita clientilor dovada obtinerii actelor necesare demararii lucrarilor. Se pot efectua si anumite lucrari fara documentatie.

Constructii Civile BrasovAceste lucrari de construire sunt: lucrari de modificare, de reparare, de protejare, de restaurare si de conservare a cladirilor de orice fel. Nici lucrarile de reparatie a cailor de comunicatie nu necesita autorizatie. Lucrarile de construire cu caracter provizoriu, cum ar fi: chioscurile, tonetele, panourile de afisaj, firmele si reclamele, necesita o documentatie de construire aferenta. Autorizatia va fi eliberata de autoritatea publica competenta.

Citeste si...

Topograf Brasov

Topograf Brasov

Cand si de ce pot avea nevoie de un topograf Brasov? Cand vine vorba despre …

Close