Thursday , June 13 2024

Ochelari Copii

Ochelari Copii

Afectiunea vizuala numita ambliopie se trateaza folosind Ochelari Copii. Aceasta boala a vederii mai poarta si denumirea de ochi lenes. Aceasta afectiune oculara apare atunci cand un ochi nu este folosit. Acuitatea vizuala nu este la parametri normali. Aceasta afectiune poate insoti si alte afectiuni, cum ar fi, spre exemplu, strabismul.

Ambliopia nu prezinta simptome. Singura varianta de depistare a acestei boli oculare este efectuarea unui consult de specialitate la un cabinet de Oftalmologie Copii Brasov. Daca se efectueaza examinari oftalmopediatrice in mod regulat, aceasta afectiune poate fi tratata.

Ochelari CopiiInsa, ceea ce este foarte important de mentionat, este faptul ca dezambliopizarea are rezultate doar daca se face pana la varsta de sapte ani. Tratamentul optim consta in purtarea ochelarilor de vedere recomandati de medicul oftalmolog specializat. Tot parte a tratamentului este si ocluzia ochiului sanatos. Urmand acest tramanet ochiul mai slab este fortat sa vada. Se pune foarte mare accent pe campaniile de informare a cetatenilor. Daca afectiunile oculare sunt depistate si tratate din timp vederea poate fi una normala.

Citeste si...

Medic Stomatolog Brasov

Medic Stomatolog Brasov

Medic Stomatolog Brasov Alegeti un Medic Stomatolog Brasov ideal. Acesta va va pune la dispozitie …

Close