Saturday , April 13 2024

Pret Creare Site

Pret creare site

Trebuie sa stiti ca un Pret Creare Site bun va fi pe placul vostru. Un site realizat profesionist va va oferi calitatea dorita. Acest site va atrage vizitatorii si va fi pe placul lor. Acest lucru va insemna mai multe vanzari, iar profitul va fi unul mai mare. Sunt mai multe costuri de care ar trebui sa tineti cont in alegerea site-ului ideal. Tinand cont de aceste lucruri, veti putea sa va faceti o parere cu privire la costul site-ului vostru.

Pret creare site

Primul cost important este cel cu domeniul. Un domeniu „.ro” este mai apreciat pe piata de la noi. Acest domeniu se pliaza perfect pe nevoile voastre daca aveti o firma adresata romanilor. In general, costul unui astfel de domeniu este de 50 de euro. La acest pret, veti putea achizitiona acest domeniu pe viata.

Chiar si domeniile „.com” sunt foarte apreciate. Ele vor fi perfecte daca va doriti un site adresat pietei internationale. Un astfel de domeniu nu va costa mai mult de 10 euro si nu este inclus in Pret Creare Site. Cu toate acestea, va trebui sa platiti anual pentru reinnoirea sa. Orice alt domeniu ales va avea un impact negativ asupra rank-arii.

Pret creare site

Pret Creare SiteCostul unui serviciu bun de hosting este si el un alt lucru de avut in vedere. Un serviciu de calitate trebuie sa va asigure un uptime cat mai bun. De asemenea, el va va asigura si un spatiu alocat fisierelor mai mare. O firma buna de hosting se va ocupa si de partea de securitate a site-ului. Pachetul de hosting ales trebuie sa se adapteze nevoilor voastre. Veti constata ca exista multe firme dintre care veti putea alege.

Pretul unui website de prezentare va fi cuprins intre 500 si 2000 de euro. Pretul sau va creste in functie de functionalitatile dorite. De asemenea, pretul mai este influentat si de optimizarea SEO. Aceasta trebuie facuta cu grija. Cele mai economice variante pe care le veti putea alege sunt Drupa, Joomla sau WordPress. Veti gasi cu siguranta o tema atractiva pentru site-ul vostru. Daca vorbim despre un magazin online, pretul acestuia trece de 900 euro.

Citeste si...

Trupa Cover

Trupa Cover

O trupa cover este cheia pentru o muzica asa cum iti doresti Trupa Cover – …

Close