Saturday , April 13 2024

Scoala De Ski

Scoala de ski

Monitorii sunt prezenti atat pe partiile de ski cat si la Scoala de Ski. Sunt scoli destinate activitatilor sportive si de educare. Au ca scop formarea unui comportament adevat pe partia de ski. Cei care doresc sa practice sporturi de iarna sunt invatati sa faca acest lucru in conditii optime. Vor invata sa schieze in cele mai bune conditii. Vor avea parte si de distractie. Si vor socializa. Pot petrece timp liber in compania prietenilor si a familiei.

Pe partiile de ski, toti turistii trebuie sa adapteze o anumita conduita. Monitorii de ski sunt special pregatiti pentru antrenarea celor doritori sa practice sporturile de iarna. Sunt fosti sportivi de performanta. Acestia pot fi si instructori atestati si certificati. Acestia mereu isi perfectioneaza pregatirea profesionala.

Scoala de ski

Instructorii calificati sunt vigilenti. Acestia se implica efectiv in activitatile desfasurate. Detin un titlu oficial, obtinut pe baza competentelor lor profesionale. La Scoala de Ski, acestia ii invata pe cursanti diferite tehnici si procedee specifice sporturilor de iarna. Este foarte importanta tehnica schiului si a sporturilor de alunecare pe zapada, precum si progresia tehnico-metodica. Se va pune accentul pe acordarea masurilor de prim ajutor.

Monitorii certificati stabilesc impreuna, de comun acord, modul de organizare al activitatii scolii de ski. Se stabilesc care sunt metodele de lucru optime cu diversele categorii de cursanti. Se stabilesc si care sunt principalele notiuni de psiho-pedagogie si securitate in mediul montan. Sunt prezentate si avantajele si beneficiile conferite de sporturile de iarna. In urma participarii la cursurile de schi se procedeaza la evaluarea metodica a cursantilor.

Scoala de ski

Scoala De SkiCursurile de formare profesionala organizate de Scoala de Ski sunt atat de initiere, cat si pentru avansati. La nivel national, exista un anumit standard ocupational. Acesta cuprinde anumite cerinte care trebuie indeplinite cumulativ. Participantii trebuie sa puna la dispozitia monitorilor de ski documentatia necesara. Exista un set de incrisuri pe care trebuie sa le depuna fiecare candidat. Se incheie un contract de formare profesionala.

Fiecare curs de formare profesionala are un anumit tarif. Taxa pentru curs difera in functie de cursul preferat de cei care doresc sa invete sa schieze. In functie de numarul de sedinte stabilite in cursul lectiilor de ski, tarifele sunt diferite. Costurile sunt variabile.

Citeste si...

Rulote Brasov

Rulote Brasov

Rulote Brasov Alegand cele mai bune Rulote Brasov, veti avea parte de o flexibilitate pe …

Close