Saturday , April 13 2024

Consult Oftalmologic

Consult Oftalmologic

Medicii specializati recomanda efectuarea unui Consult Oftalmologic cel putin odata pe an. Este mult mai simplu sa previi decat sa tratezi. O dieta echilibrata inflenteaza sanatatea oculara. Fructele si legumele au rol protector in tot ceea ce inseamna afectiunile oftalmologice. Sunt recomandate legumele cu frunze verzi, dar si alimentele bogate in omega 3 cum ar fi pestele si semintele oleaginoase.

Consult OftalmologicOchelarii de soare au rol protector. Portul acestora scade riscul aparitiei bolilor oculare. Ochelarii de soare pot fi cumparati de la Optica Brasov. Este foarte importanta mentinerea igienei lentilelor de contact. Previne aparitia infectiilor oculare. Regulile de igiena a lentilelor de contact sunt stabilite de producator.

Cand conditiile de munca impun se va purta echipament de protectie oculara. Se previn, in acest fel, posibilele accidente de munca. Un rol important in ceea ce priveste sanatatea oftalmologica il reprezinta si stilul de viata pe care il duce fiecare persoana. Influenteaza si are un impact direct asupra sanatatii ochilor fiecaruia.

Citeste si...

Medic Stomatolog Brasov

Medic Stomatolog Brasov

Medic Stomatolog Brasov Alegeti un Medic Stomatolog Brasov ideal. Acesta va va pune la dispozitie …

Close