Thursday , June 13 2024

Optica Medicala

Optica Medicala

O clinica de Optica Medicala profesionista ofera servicii de calitate superioara. In cele mai multe cazuri, consultatiile optometrice sunt gratuite. In anumite cazuri, si consultatiile oftalmologice sunt gratuite. Orice consultatie se face in baza unei programari prealabile. Se fac in cabinete special amenajate in acest scop. Se va determina corectia de vedere necesara.

Optica MedicalaIntr-un Cabinet Oftalmologic Brasov se vor stabili dioptriile potrivite pentru fiecare pacient. Alegerea ochelarilor de vedere sau a lentilelor de contact potrivite este intotdeauna o alegere personalizata. Fiecare pacient este unic. Centrele de optica medicala asigura si montajul ochelarilor de vedere. Acest montaj se va executa conform prescriptiilor medicului oftalmolog si ale specialistului optometrist.

Pentru ochelari de vedere sau lentilele de contact cumparate se ofera certificat de garantie. Aceasta garantie este de minim un an de zile. Garantia se ofera separat pentru lentile, pentru rama aleasa sau pentru ochelari. Garantia oferita acopera orice defect de fabricatie. Insa, nu va intra in gerantie o rama deteriorata sau rupta in urma unei utilizari necorespunzatoare.

Citeste si...

Medic Stomatolog Brasov

Medic Stomatolog Brasov

Medic Stomatolog Brasov Alegeti un Medic Stomatolog Brasov ideal. Acesta va va pune la dispozitie …

Close