Firme Constructii Case La Cheie

Servicii oferite Firme Constructii Case La Cheie

Serviciile oferite de Firme Constructii Case La Cheie prezinta o foarte mare diversitate. Personalul specializat ofera consultanta in ceea ce priveste etapele proiectului de construire a imobilului. In primul rand, se va efectua constructia la rosu. Este vorba despre construirea structurii de rezistenta. Acesta este primul pas.

Firme Constructii Case La CheieDe tot ceea ce inseamna organizarea santierului se ocupa Firma Constructii. Aceasta dispune de toate utilajele necesare desfasurarii activitatii de construire a imobilului. Manopera va fi realizata de cei mai buni specialisti in domeniu. Clientul are posibilitatea de a inspecta santierul ori de cate ori doreste, personal sau prin reprezentant.

Urmatoarea etapa este asa-numita constructie la gri. In aceasta etapa este oferita posibilitatea clientului de a alege ferestrele pe care le doreste, instalatiile care urmeaza a fi montate in interiorul imobilului, precum si invelitoarea necesara pentru acoperis. Constructia finala la cheie presupune si montarea materialeleor folosite la finisaje, si anume gresia, parchetul si faianta.

SHARE
Previous articleHotel 5 Stele Brasov
Next articleMobila Brasov