Thursday , June 13 2024

Hotel 5 Stele Brasov

Facilitati oferite de un Hotel 5 Stele Brasov

Un Hotel 5 Stele Brasov confera turistilor facilitati de relaxare si confort la standarde ridicate. In primul rand, toate camerele sunt foarte spatioase. Dispun de dotari interioare ultramoderne. Serviciile oferite turistilor sunt de calitate superioara. Indeplinesc standarde de calitate ridicate.

In toate camerele unui Hotel Brasov exista aer conditionat. Este asigurat accesul nelimitat la internet, in mod gratuit, in incinta tuturor incaperilor complexului hotelier. Televiziunea este prin cablu sau prin satelit. Televizoarele exitente in camere sunt plasme care au ecran plat. In fiecare camera exista minibaruri atat cu bauturi alcoolice cat si cu bauturi non-alcoolice.

Hotel 5 Stele BrasovCamerele din incinta hotelurilor de cinci stele dispun si de terase si balcoane cu vedere la munte. Camerele dispun de grup sanitar propriu, cu articole destinate uzului si folosintei personale, care sunt puse la dispozitia gratuita a clientilor. Pentru diferite evenimente care pot avea loc in mediul de afaceri, exista mai multe sali de conferinte.

Citeste si...

Cazare La Poiana Brasov

Cazare La Poiana Brasov

Cea mai buna Cazare La Poiana Brasov Cea mai buna Cazare La Poiana Brasov se …

Close